Hemma är bra.

Ikväll traskade jag och Sofie genom skog och snår. Snubblandes på trädrötter och icke-graciöst hoppandes över bäckar. Fastnade med skorna i lera och införskaffade ett antal rivsår på benen. Varför vi gjorde detta denna varma sommarkväll? Ja, det undrar vi med.. speciellt eftersom det fanns en redan utstakad väg några meter bort för att man ska slippa irra runt bland brännässlor och köttätande växter i en kvart.
Målet var bad i Ullådalen, och det var helt klart värt den något jobbiga promenaden..








När Åre visar sig från sin finaste sida, då finns det inget som är bättre.


Mitt ute i ingenstans.

Bonnfylla.
Det är ordet som pretty much summerar gårdagskvällen. Fäviken är ett annat. Jag, Sofie o Malin drog dit, gav det en chans, tittade oss omkring och kände oss lite obekväma. Det är något läskigt över medelåldern i kombination med fylla. När en man gick förbi oss gnagandes på ett köttben, ja, då kände vi att det var dags att återvända till civilisationen. Det blev en snabbvisit på det numera dubbelt så stora Dahlboms o sen ett djupdyk ner i säng.
Chefen skrattade högt åt mig imorse när jag med Fäviken-band runt handleden berättade att jag kanske visst råkade hamna där iallafall, efter att jag sagt att jag minsann inte skulle dit. Någon timme senare stod vi och betraktade en man som spydde i soptunnan utanför butiken. Han hade visst varit på Fäviken han med!



Afraid To Shoot Strangers - Iron Maiden

Goder afton!

Sziget and I

Sziget Festival 2008. 12-18 augusti. Budapest. Ungern.

The Killers.
Kaiser Chiefs.
Iron Maiden.
The Wombats.
The Kooks.
R.E.M.
Sex Pistols.
Alanis Morissette.

MGMT.
Millencolin.
José Gonzales.
Justice.


...och nämnde jag The Killers?

Jag bryr mig inte om att det är i Budapest och aningen krångligt att ta sig dit när man bor i Åre och inte i närheten av en flygplats i stil med Skavsta eller Malmö. Jag bryr mig inte om att det därför kommer kosta lite mer pengar. Jag måste dit. Jag MÅSTE dit. En nöt och en barkbåt ska följa med mig. Det kommer bli bra det där! The Killers. Budapest. Ja, det känns bra.

Nu ska jag... dricka te och.. gå och lägga mig? Kom ganska nyligen hem från jobbet. Klockan sju imorgon bitti är jag där igen. Det är något lite deprimerande med att stänga på kvällen och öppna dagen efter. Finns en risk att jag somnar hos frissan imorgon eftermiddag. Ska fixa yranbiljett imorgon också. Dags för det igen! =)



Scream for me Stockholm!

Så befinner jag mig åter igen på rätt sida om Dalälven! Stockholmsresan gick alldeles för fort och vi hann inte alls med allt vi ville, stötte på en hel del problem och otur men fick iallafall en toppen-resa som kan sammanfattas med en konsert, ett grönan-besök och en galen kostym-jakt! Maiden var riktigt mäktiga att se. Stämningen under Fear of the dark var ganska oslagbar och häftigt att se en mållös Bruce under publikens jubel! En Sofie som strålade av lycka var också ganska roligt att se!









Grönan-besöket går till historien som världens blötaste. När vi ställde oss i kö till Kvasten sken solen. När det var vår tur att åka kom spöregnet med en stark betoning på spö. Blööta blev vi!








Tack för mycket fina dagar!! 
Nu ska jag tycka synd om mig själv som håller mig hemma och har tråkigt när alla andra ska ut på Dahlboms och ha det trevligt. Imorrnbitti ska jag också tycka lite synd om mig själv som måste upp o jobba, men sen blir jag glad för på måndagen är det ledigt! Yabba!

Grisen, barkbåten och Iron Maiden. Kan inte bli annat än rätt.

Nu bär det av! Stockholm gästas snart av en gris och en barkbåt, laddade för några fullspäckade dagar. Kanske ska det sjungas lite allsång på Skansen imorgonkväll. Det kommer definitivt att sjungas (skrålas?) på onsdagkväll när det är Stadion och Iron Maiden som gäller. På torsdag kommer rösterna få ännu mer påfrestning under en heldag på Grönan. Det återstår att se om vi har våra röster i behåll när vi kommer hem helt enkelt!

Nu ska jag stänga väskan och hålla tummarna för att den får plats i bilen.
Tjing!


Peace on you too you son of a beach!

Denna tillägnas Jannike o hennes kära vänner på andra sidan Atlanten.
Jag saknar dom tokarna!





Den är dock snäppet bättre i version a la Jannike..


Stackars O som inte visste vart han var..

Det blev en underbar helg. Igen. Tillsammans med världens bästa barkbåt och issabulle och ett annat härligt gäng blev det faktiskt snäppet bättre. Vi tog vara på det fina vädret med ett strandbesök på lördagen. Åt god middag. Skrattade hejdlöst åt våra fantastiska kreationer i Rita och Spela. Fick ett väldigt trevligt Dahlboms-besök och avslutade med en mycket mysig efterfest. Morgonen blev, av diverse anledningar ganska rolig den med! Lämnade Sofies lägenhet nyligen med känslan av stora lass grus i ögonen. Blev inte många timmars sömn inatt. Men vad gör väl det?










Tack för igår!


Hurry Hurry, innan Issa brummar förbi!

Igår blev det supergod middag på Broken med arbetskollegorna och sista ölen intogs på Club Mosquito, Holiday Club. Krille spelade ut mig efter tre minuter på det gigantiska shack-spelet också. Den jäveln. Jag kan inte rå för att jag inte vet hur man gör.. Det var iallafall en väldigt trevlig kväll men imorse var det dock tre trötta ica-anställda som öppnade. Men jag kvicknade i och jobbade till och med över en halvtimme. Idag igen. Jag vet inte riktigt vad det är frågan om...

Nu ska jag svissa om, få i mig lite mat och sen blir det Dahlboms hela kvällen lång. Ingen rast ingen ro.

Lite pics från Club Crisp. Exaktemundo en vecka sedan:


Sofie kastar lådan..


..och Issa tar emot den!




En del av gänget..


Snyggaste bilden. Någon form av struts-imitation pågår..!?





RSS 2.0