Livet på landet

Sådana här dagar är jag väldigt tacksam över att jag bor där jag bor. Solen strålar, himlen är klarblå, luften är frisk och det är för ovanlighetens skull väldigt varmt ute (för den här årstiden). Det är därmed perfekt promenadväder.
När man har mycket att tänka på blir det extra skönt att gå en sväng och rensa tankarna. I och med att gårdagen spenderades i sängen med rullgardinen nerdragen och täcket över huvudet på grund av migränanfall var friskluften ett extra plus idag!

image8

image9
Vem vill byta det här mot en avgasfylld, bullrande stadskärna?

Inte vovven. Inte jag. I alla fall inte idag..



Malicious Pleasure - The Best Pleasure Of All

Stockholm Live måste vara bland det roligaste man kan spendera tid på. Dessa komiker kan verkligen bringa fram skrattet, även när det känns som allra längst bort. Jag tycker det är riktigt coolt att dom står på scen och bara levererar klockrena roligheter om verkligen de mest triviala saker, men även de allra allvarligaste. Som Magnus Betnér säger "om inte vi komiker kan prata om allt, vem kan då göra det?"
Men något som är ganska fascinerande är ju det här med elakheter. Det är alltid elakheterna man skrattar mest åt. Skämten på andras bekostnad. Alex Schulman la ner sin blogg för ett tag sen just på grund av alla dessa elakheter. Det vill säga, elakheter kommandes från hans egen mun. Man behöver inte vara särskilt insatt för att förstå att det var just hans elakheter som gjorde honom till landets största bloggare... Elakheter är fascinerande. 

  
Johan Glans är grym.

Thomas Järvheden är en av mina favoriter, men Youtube har tagit bort hans klipp. Dom jävlarna.  
Men Shan "da man" Atci, Magnus Betnér, Johan Glans och Tobias Persson är riktigt riktigt bra dom med. Har ni det minsta tråkigt är detta den perfekta sysselsättningen. I promise.

Rent moraliskt sett är det väl knappast det mest ädla man kan göra - skratta åt andra.
Men det är fan för roligt för att låta bli.


Ready. Set. Shower.

Vissa människor duschar på fem minuter. Jag förstår inte hur det går till. Det tar tjugo minuter för mig att duscha. Jag kan på en kvart om jag måste. Men jag föredrar tjugo.
Det är skönt att duscha länge, men det är inte alltid alla som tycker om det...
Jag kanske måste bättra mig?
Men hur går det egentligen till när man duschar på fem minuter? Gäller det att schamponera, balsamera och tvåla på en och samma gång och sen springa ut? Kan någon förklara?

image6image7

Efter tjugo minuter i duschen kommer man ut som en ny människa. Trasslig i håret, flammig på kinderna och allmänt lustig. Det är ju för härligt. Sånt händer inte på fem minuter. 




Just nu skrattar jag högt åt det här. Ha Ha Ha



image5

Confessions from the bathroomfloor

Jag är en väldigt hemkär person, vilket betyder att jag alltid känner mig som tryggast när jag är just hemma. Det betyder inte att jag ogillar att vara ifrån mitt hem, snarare tvärtom. Men många gånger är det skönt att bara få komma hem och vara hemma. Men något som slog mig häromdan är att jag har ett särskilt rum som jag alltid drar mig till när det handlar om att få utspel för diverse känslor. Det är det här rummet som uppenbarligen är min tryggaste plats. Det som kanske är lite oväntat är att det här rummet är mitt badrum. Mitt lilla badrum. Det handlar nu inte om att sitta på toan, utan kanske på golvet. Varje gång jag blir arg och förbannad kan jag många gånger välja bort att slå i dörren och spela bullets for my valentine så högt att väggarna skakar och istället låsa in mig på toan. När jag är ledsen och känner för att gömma mig, gråter jag alltid sittandes på badrumsgolvet. Är jag nervös och orolig tar jag djupa andetag lutandes mot handfatet och behöver jag ta ett snack med mig själv sker det alltid via badrumsspegeln. 

Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det här, och varför jag tycker om att låsa in mig på toaletten av alla ställen? Jag vet inte om det är ett sunt beteende och egentligen skulle jag kanske hålla det för mig själv.. Men jag tycker att det är ganska roligt att jag av någon anledning just valt badrummet. Därför måste jag fråga om det är någon av er som har en speciell plats ni brukar dra er till eller om jag är ensam i det här? 
Är jag ensam om det här kommer jag snart att befinna mig i badrummet igen.

image4
  
Idag fyller förövrigt min bror år. Det betyder tårta. Kakor. Säkert tårta igen. Det är ett riktigt fatcamp här hemma idag. Med betoningen på fat. Men det glömmer man. Det är gott.


Climb up, up in the trees. Every chance that you get is a chance you seize. How long am I gonna stand with my head stuck under the sand?



From On to Off

Tillvaron för exakt en vecka sedan.

image1

image2


Every step that you take, can be your biggest mistake. It can bend or it can break, but that's the risk that you take.



RSS 2.0